Инверторен климатик Toshiba RAS-B16G3KVSG-E/RAS-16G3KVSG-E EDGE 16000 BTU Клас А++ - Диад Клима ООД

Инверторен климатик Toshiba RAS-B16G3KVSG-E/RAS-16G3KVSG-E EDGE 16000 BTU Клас А++

  • j2kvrg-1-700x700w.jpg

Включен стандартен монтаж

Price: 2810 лв.

Dimensions:
798 × 293 × 230 mm
Енергиен клас:

,

За помещение:

Мощност BTU:

Охлаждане kW:

Отопление kW:

Ел. отопление kW:

SEER:

SCOP:

Ниво шум dB/a:

,

Фреон R-32:

Max t°C охлаждане:

,

Описание

Висока ефективност

Подобрена енергийна ефективност при охлаждане и отоплениe- енергиен клас A++ в режим на охлаждане и А+ в режим на отопление. Високият енергиен клас на уреда гарантира ниско потребление и висока ефективност при работа.

Фреон R32

Най-новата серия Shorai Ionizer е проектирана с новия фреон R32. Моделите съчетават в себе си отличната ефективност и по-ниското замърсяване на околната среда- фреон R32 е 3 пъти по-малко замърсяващ в сравнение с R410a.

Нов, елегантен дизайн

Най-новият модел на Toshiba съчетава в себе си съвременните тенденции за изчистена визия и технологичен дизайн. Елегантните линии са изключително стилни и допълват по най-добрия начин визията на този изключителен климатик. По вътрешния панел са разположени бели светодиоди, които деликатно отразяват режима на работа на уреда.

Самопочистване с Magic Coil

Технологията Magic Coil на вътрешния топлообменник контролира и намалява влагата и потиска образуването на микроорганизми. Специалната алуминиева намотка не позволява да се образува конденз по вътрешния вентилатор. Той продължава да работи известно време дори след изключване на климатика, за да се гарантира запазване на качествата на въздуха.

Комфортен сън

Климатикът създава оптимални нива на комфорт докато спите. Температурата ще се повиши с 1°C след 1 час и с още 1°C след 2 часа. След това тя ще остане на това ниво до сутринта. Ще се насладите на една наистина пълноценна почивка.

Абсолютна тишина

Моделът генерира звук от едва 24dB – шум, почти недоловим за човешко ухо. Нищо няма да попречи на Вашата почивка, както през лятото, така и през зимата.

Plasma йонизатор

Плазменият филтър с йонизатор абсорбира и неутрализира финия прах, полени, мухъл и вируси по-малки от 0,01μm. Чрез електростатика замърсяващите частици се привличат от филтъра и унищожават. Премахват се 99% от всички замърсители на въздуха.

WiFi контролер (опция)

Управлявайте лесно и удобно климатика си от всяка точка на света с мобилното приложение на Toshiba. От приложението може да управлявате всички климатици Toshiba, на които имате инсталирани контролери.

Допълнителна информация

Dimensions:
798 × 293 × 230 mm
Енергиен клас

,

За помещение

Мощност BTU

Охлаждане kW

Отопление kW

Ел. отопление kW

SEER

SCOP

Ниво шум dB/a

,

Фреон R-32

Max t°C охлаждане

,

Min t°C отопление

,

Цвят

Произход

Вид

Гаранция

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Инверторен климатик Toshiba RAS-B16G3KVSG-E/RAS-16G3KVSG-E EDGE 16000 BTU Клас А++“
preloader