Инверторен климатик Toshiba RAS-B13G3KVSG-E/RAS-13J2KVSG-E EDGE13000 BTU Клас А++ - Диад Клима ООД

Инверторен климатик Toshiba RAS-B13G3KVSG-E/RAS-13J2KVSG-E EDGE13000 BTU Клас А++

  • ras-pkvgs-e-1-700x700w.jpg
  • ras-pkvgs-e-2-700x700w.jpg
  • ras-pkvgs-e-3-700x700w.jpg
  • ras-pkvgs-e-4-700x700w.jpg
  • ras-pvksg-e-700x700w.jpg

Включен стандартен монтаж

Price: 2500 лв.

Dimensions:
798 × 293 × 230 mm
Енергиен клас:

За помещение:

Мощност BTU:

Охлаждане kW:

Отопление kW:

Ел. охлаждане kW:

Ел. отопление kW:

SEER:

SCOP:

Ниво шум dB/a:

Фреон R-32:

Описание

Висока ефективност

Подобрена енергийна ефективност при охлаждане и отоплениe – енергиен клас A++ в режим на отопление и охлаждане. Високият енергиен клас на уреда гарантира ниско потребление и висока ефективност при работа.

Фреон R32

Най-новата серия Shorai е проектирана с новия фреон R32. Моделите съчетават в себе си отличната ефективност и по-ниското замърсяване на околната среда- фреон R32 е 3 пъти по-малко замърсяващ в сравнение с R410a.

Проектиран в Япония

Иновации, ефективност, висока надеждност, икономия на енергия, грижа за околната среда- това са основните ценности заложени в ДНК структурата на Toshiba. Новата система Shorai е проектирана и разработена в японски лаборатории и осигурява висока производителност, неповторим комфорт и изключителни икономии на енергия.

Нов, елегантен дизайн

Най-новият модел на Toshiba съчетава в себе си съвременните тенденции за изчистена визия и технологичен дизайн. Елегантните линии са изключително стилни и допълват по най-добрия начин визията на този изключителен климатик. По вътрешния панел са разположени бели светодиоди, които деликатно отразяват режима на работа на уреда. При отопление единият от светодиодите започва да свети в червено, а при охлаждане – в синьо.

Самопочистване с Magic Coil

Специално за серия Shorai е разработен нов вид топлообменник на вътрешното тяло с технология Magic Coil. Тя контролира и намалява влагата и потиска образуването на микроорганизми. Специалната алуминиева намотка не позволява да се образува конденз по вътрешния вентилатор. Той продължава да работи известно време дори след изключване на климатика, за да се гарантира запазване на качествата на въздуха.

Комфортен сън

Климатикът създава оптимални нива на комфорт докато спите. Температурата ще се повиши с 1°C след 1 час и с още 1°C след 2 часа. След това тя ще остане на това ниво до сутринта. Ще се насладите на една наистина пълноценна почивка.

Абсолютна тишина

Моделът генерира звук от едва 23dB – шум, почти недоловим за човешко ухо. Нищо няма да попречи на Вашата почивка, както през лятото, така и през зимата.

WiFi контролер (опция)

Управлявайте лесно и удобно климатика си от всяка точка на света с мобилното приложение на Toshiba. От приложението може да управлявате всички климатици Toshiba, на които имате инсталирани контролери.

Допълнителна информация

Dimensions:
798 × 293 × 230 mm
Енергиен клас

За помещение

Мощност BTU

Охлаждане kW

Отопление kW

Ел. охлаждане kW

Ел. отопление kW

SEER

SCOP

Ниво шум dB/a

Фреон R-32

Max t°C охлаждане

,

Min t°C отопление

,

Цвят

Произход

Вид

Гаранция

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Инверторен климатик Toshiba RAS-B13G3KVSG-E/RAS-13J2KVSG-E EDGE13000 BTU Клас А++“
preloader